Pixel Creative Studio – Sopron

Szolgáltatások

Amiben tudunk segíteni

Tevékenységünk a nyomdai szolgáltatásokra fókuszál, melyek közé tartoznak például az egyedi tervezésű borítékok, névjegykártyák, szórólapok, plakátok, illetve könyvek és folyóiratok nyomtatása. Bízunk abban, hogy magas színvonalú szolgáltatásainkkal hozzájárulunk ügyfeleink vállalkozásainak sikeres működéséhez, és igényeiknek megfelelően, a lehető legjobb minőségben állítjuk elő nyomdai termékeiket. Célunk, hogy mindenki elégedett legyen a szolgáltatásainkkal, így mindig igyekszünk rugalmasan és pontosan teljesíteni megrendeléseket. Ha további kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

SZOLGÁLTATÁSOK

Hosszú távú megtérülő megoldásokkal, szakértő csapatunk ingyenes konzultáció

keretében nyújt segítséget. Cégünk olyan teljeskörű nyomdai szolgáltatásokat kínál, amelyek mögött tudatos marketing koncepció áll, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű támogatást biztosítsuk. A magas színvonalú szolgáltatások és a személyes kapcsolattartás alapján a nyomdai igényeket és marketing célokat szorosan összehangoljuk, hogy ügyfeleinknek maximális előnyöket és eredményeket érjünk el.

Fóliavágás

A fóliavágás, más néven betűkivágás vagy plotterezés, beltéri és kültéri öntapadós fóliából készül.

Szublimációs nyomtatás

Szublimációs nyomtatás nagy előnye, hogy a minta nagyon tartós és mosható marad, így hosszú távon is megőrzi a kiváló minőségét.

Digitális nyomtatás

Digitális nyomtatás számos területen használatos, például a papíralapú termékek (pl. prospektusok, névjegykártyák, plakátok), dekorációk (pl. , matricák, feliratok) és sok más területen.

Széles formátumú nyomtatás

Fotó minőségű nyomatok akár hosszú távú kültéri használatra is alkalmasak: poszter, ponyva, öntapadó fólia, fotópapír, roll- up film készülhet ezeken a gépeken.

Grafikai tervezés

Megvan az ötlet, de nincs, aki létrehozza a nyomdakész anyagot? Terveztesse meg anyagait helyben, nálunk. Grafikus kollégánk áll a megrendelők rendelkezésére az alábbi munkák elvégzésére

Emblémázás

Az emblémázás lehetővé teszi, hogy a cégek személyre szabott ruhadarabokat készítsenek, amelyek többet mondanak, mint ezer szó. Az üzleti logót vagy a vállalat arculatának egyéb elemeit helyezik el a pólón.

Anyagleadási tájékoztató

Kedves Megrendelőink! Ahhoz, hogy az elkészíteni kívánt munkát megfelelően le tudjuk gyártani, megfelelő grafikára van szükségünk, ami rendelkezik kellő felbontással és nyomdai jelekkel, kiegészítésekkel. Ezek elkészítése szaktudást igényelhet, de ha hiányos grafikáról van szó, segítünk olyan formává alakításában, hogy a megrendelt termék úgy sikerüljön, ahogy annak ki kell néznie! 

Minden fontot be kell ágyazni („Embed all fonts”).

A grafikának tartalmaznia kell vágójel (crop marks), passzerjel (registration marks), színskála (colour bars) és szöveges információkat (page information – pl. oldalszám, szín, munkanév), de a kifutójel (bleed marks) ne legyen bekapcsolva.

A képeknek minimum 300 dpi felbontásúaknak kell lenniük 1:1 méret esetén, és TIFF formátumban kell tárolni őket LZW tömörítéssel.

A színes állományokban levő képeknek CMYK színrendszerben kell lenniük, de direkt színes munkánál Pantone Solid Coated vagy Uncoated színteret kell használni.

Automatikus és nem rajzolt vágójeleket kell használni.

3–5 mm-es kifutót (bleed) kell bekapcsolni.

„Composite CMYK” PDF-eket várnak színprofil használata nélkül.

A több oldalas dokumentumokat egy fájlban kell elmenteni, kivéve a könyvnél, ahol belív és borító külön fájlban szerepeljen.